Gazianteplioğlu markası baklavanın vatanı ve okulu kabul edilen Gaziantep’in en meşhur ustalarının yanında çırak olarak yetişmiş ustaların imalat sürecinde hizmet vermesi sonucunda Antep Baklavasını İstanbul’da da aynı lezzet ve kalitede üretilebileceği iddia ve hedefi ile sektöre girmiş bir markadır. Baklava üretim sürecinde; Harran bölgesinde susuz tarlalarda yetişen sert, güçlü, kaliteli buğdayın unu kullanılarak, Urfa’nın Tektek Yaylası’nda meralarda beslenen koyun ve keçilerin sütünden üretilen “sade yağdan” kullanılarak, baklavada tam olgunlaşarak sarıya dönüşmeden toplanan fıstık kullanılarak, pancar şekeri şurubu kullanılarak ve kırk kat açılmış hamur kullanarak meşhur Gazianteplioğlu Antep Baklavasını üretmektedirler.
Gazianteplioğlu Baklava TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Helal Gıda Kalite Sertifikalarına sahip bir markadır.